Dans sökes till helgen

DansHur mår ni? Är ni ute i folkparkerna och dansar loss om kvällarna? Själv hade jag en magisk midsommar med härligt sällskap, bra musik och massa dans. Jag har ju börjat bugga lite smått så på midsommar passade jag på att dansa hela natten. Eller okej, halva natten, eller ja, jag vet inte ens om det blev halva egentligen. Men det var alldeles underbart i alla fall och precis lagom för mig. Hoppas ni också hade en bra midsommar med massor av dans och god mat.

Nu ser jag redan fram emot nästa helg och håller på och letar runt efter bra dansställen. Man kanske skulle resa till Ullared och dansa live till Lasse Stefanz? I helgen arrangeras dansbandsfestivalen En Kväll i Juni på Hedevi IP och Lasse Stefanz spelar där på fredag. Larz-Kristerz och Barbados kommer också dit. Synd bara att det ligger en bit bort, men det kanske det kan vara värt? Vad säger ni? Ni som varit där får gärna tipsa och berätta om det brukar vara kul och bra stämning.

Det finns biljetter kvar just nu i alla fall. En tvådagarsbiljett kostar 495 kr, och en endagsbiljett kostar 395 kr. Tvådagarsbiljetten är ju riktigt prisvärd tycker jag. Dock tillkommer ju resekostnader och övernattning, så det blir ju en slant om man räknar ihop allting. Frågan är om det ens finns övernattningsmöjligheter eller om allt är uppbokat. Det får jag inte glömma att kolla innan jag eventuellt slår till och köper en biljett. Vill ju inte stå där med en biljett och inte ha någonstans att sova.

Ett annat alternativ är att åka till bileventet Hedekas Small Lake Cruisers och dansa till Arvingarna och Drifters. De spelar där den 28:e juni. Tror inträdet kostar 250 kr. Hm, ja det tål att tänkas på. Är någon sugen på att haka på så är det bara att höra av sig. Ni vet var jag finns. Haha, det här börjar mer och mer låta som en kontaktannons från någon som är riktigt desperat. Kanske bäst att avsluta nu och börja leta lite så jag inte står där utan planer för helgen.

Ha det fint nu!