Terminen slut – sommardans på gång!

Snart är sommardanserna igång igen!!Hej på er igen! Åh vad jag haft mycket att göra senaste tiden! Jag blev ju med i VIP-gruppen och fick träna inför uppvisning, sen har jag gått en massa kurser och tränat supermycket! Jag har till och med hunnit vara på tre uppvisningar nu under våren och det gick faktiskt väldigt bra trots att jag var jättenervös alla gångerna.

Nu är terminerna tyvärr slut för denna gång, de tog slut förra veckan med en uppvisning som avslut. Jag var såklart med och dansade för alla som var där. Det var nästan hela föreningen, förutom några som inte varit med så länge. Vi är ganska noga med det där, att vi försöker komma på alla fester och avslutningar vi har. Det blir liksom lite extra roligt då, med mycket folk. Sen är det kul att hela föreningen är engagerade och vill vara med, eftersom det blir lite mer livat och mer ös i föreningen då.

Efter uppvisningen åt vi en massa tårta, kakor och fikade tillsammans. Sen hade vi lite fri dans, där buggarna kunde få dansa av sig lite. Jag försökte mig på det lite men det gick inte så värst bra! Vi körde linedance hela gänget också, riktigt häftigt med lite över 100 pers som dansar synkroniserat, det går inte att förklara känslan! Sen började alla gå hem och jag tillsammans med några andra stannade kvar och hjälpte till att städa undan.

Snart börjar sommardanserna igen, som jag saknat dem! Vi är ett gäng i dansklubben som brukar samlas på söndagskvällarna på sommarn och dansa lite, fika lite och bara umgås. De som kan får komma och sen går man lite när man vill. Det brukar vara ganska blandat med danser där också, men många av oss dansar linedance. Jag tänkte se om jag kunde passa på att testa squaredance också, för jag har blivit lite nyfiken på det under året. Och så måste jag ju lära mig att dansa bugg! Herrejösses, man kan ju inte gå ett helt liv och inte lära sig dansa bugg!

Det ska bli superkul att få träffa alla härliga människor också, jag saknar dem redan jättemycket. Det är konstigt hur man vänjer sig så snabbt vid något, jag är ju van vid att träffa gänget nu i dagarna, men det ska jag inte… Lite dans-abstinens har jag allt, om man nu kan kalla det så. Men jag får väl hålla mig tills sommardanserna drar igång!